Noutăți pentru iPhone 8 din partea celor de la Apple!

0
51

Deși noul terminal mobil al celor de la Apple, iPhone 7, a fost lansat recent, inginerii  lucrează deja la iPhone 8!

Conform unor surse sigure din zona de IT, următorul model iPhone va integra două tehnologii care deja au bevenit un aspect standard pentru modelele din clasa premium cu sistemul de operare Android.

Noutatea pe care compania americană Apple vrea să o încorporeze în viitoarele terminale mobile, este ecranul OLED și tehnologia de încărcare wireless a bateriei.

Sistemul de încărcare wireless a bateriei, permite încărcarea acumulatorului prin aşezarea telefonului pe o plăcuţă specială.
De remarcat este faptul că fanii iPhone îşi doresc această caracteristică de foarte mult timp, dar reprezentanții companiei Apple nu au dorit să o introducă pe smartphone-urile lor, pe motiv că aceasta nu este prietenoasă cu mediul înconjurător.
Încărcarea unui telefon wireless prin metodele actuale, necesită mult mai multă energie electrică decât încărcarea prin standard prin cablu, motiv pentru care este foarte posibil ca Apple să nici nu folosească standardele actuale şi să vină cu o tehnologie proprie.

Pentru anul 2017, cu ocazia implinii a 10 ani de la debutul smartphone-urile pe piață, reprezentanții companiei Apple au programate lansarea pentru trei modele noi iPhone, însă nu se știe dacă toate cele trei modele vor dispune de încărcare wireless. e

Singurul produs Apple care dispunela acest moment de încărcare wireless este Apple Watch.

Sursa foto: hackread.com

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here