Polițiștii de frontieră au depistat 8 persoane care încercau să treacă ilegal frontiera!

0
53

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat în acest sfârșit de săptămână, opt cetăţeni străini, solicitanţi de azil în România, care au încercat să iasă ilegal din ţară!

La finele săptămânii trecute, echipaje din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac din judeţul Arad, au observat, în apropierea frontierei cu Ungaria, mai multe persoane, care se deplasau pe jos în câmp, spre Ungaria.

Persoanele în cauză nu și-au putut justifica prezenţa în zonă, motiv pentru care au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetări.

Potrivit purtătorului de cuvânt, comisar-șef Laura Beatrice Bondar, „în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că este vorba despre opt bărbați, trei cetăţeni pakistanezi, un afgan şi patru irakieni, toţi solicitanţi de azil în România, cu vârste cuprinse între 16 şi 42 de  ani. Aceştia au declarat că au încercat să treacă ilegal  frontiera româno-ungară cu intenţia de a ajunge într-un stat din Spaţiul Schengen”.

Poliţiştii de frontieră le-au întocmit cetăţenilor străini acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Sursa foto: arhivă

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here