Un bărbat de 60 de ani căzut pe drum a fost lovit de mașina Poliției!

0
40

Un bărbat ce era căzut pe DN 17 dintre Bistriţa și Suceava, a fost lovit de o maşină a Poliţiei care era în timpul serviciului de patrulare!

Conform informațiilor primite din partea reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, un poliţist de la secţia de Poliţie din Tiha Bârgăului a lovit, joi dimineaţa, 19 ianuarie 2017 cu autospeciala de serviciu, un bărbat ce era ăzut pe carosabil, în timp ce acesta patrula prin comună, pe DN17 care leagă Bistriţa de Suceava.

Victima nefericitului incident se afla întins pe carosabil, fiind îmbrăcat în haine de culoare închisă, desculţ precum şi fără niciun act de identitate asupra sa, nefiind observat nici de poliţistul aflat la volanul maşinii, dar nici de colegul acestuia aflat pe locul din dreapta, bărbatul fiind preluat de către echipajele medicale în stare foarte gravă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Bistrița Năsăud, agent principal Crina Sîrb „un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, aflat în timpul serviciului de patrulare, a accidentat un bărbat care se afla căzut pe partea carosabilă a DN 17. Accidentatul urmează a fi identificat, acesta fiind transportat de echipajele medicale la Spitalul de Urgenţă Bistriţa”.

De asemenea, Dr. George Muhti, medic în cadrul SMURD Bistrița a declarat că „la locul solicitării am găsit un pacient de 50-60 de ani, cu un traumatism cranio-cerebral grav, cu traumatism toraco-abdominal, cu o fractură deschisă la glezna dreaptă, care a intrat în scurt timp în stop cardio-respirator, fiind resuscitat cu succes, intubat, ventilat mecanic. A fost preluat şi transportat la UPU pentru investigaţii suplimentare, cu pronostic rezervat”.

Din nefericire, bărbatul a murit la puţin timp după ce a ajuns la spital, din cauza numeroaselor răni suferitee.

Agentul de poliţie care se afla la volanul maşinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar poliţiştii bistriţeni au demarat o anchetă.

Sursa foto: arhivă

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here