Pompierii miliatari bihoreni s-au aflat într-o misiune importantă de salvare de vieți!

0
24

Pompierii militari bihoreni s-au mobilizat, într-o misiune de protejare a celor care au nevoie de ajutor, printr-o acțiune desfășurată dincolo de sarcinile profesionale!

La final de an, în 2016, pompierii din cadrul I.S.U. „Crişana” al judeţului Bihor s-au alăturat proiectului „Lansarea Imnului Vieţii”, care a fost organizat de către Centrul de Transfuzie Sanguină Bihor şi Societatea de Medicinã Transfuzionalã Karl Landsteiner, având drept scop promovarea necesității și importanța donării de sânge, astăzi, 2 februarie 2017, de această dată având drept scop donarea de sânge.

Potrivit purtătorului de cuvânt al I.S.U. „Crișana”, capitanul Camelia Roșca, „la ora 08.00, peste 25 de pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Salonta și Gărzii de Pompieri Tinca s-au prezentat la Policlinica Spitalului Municipal Salonta pentru a-şi ajuta semenii prin actul benevol de donare de sânge”.

16466045_187792715033274_406892783_o

 

 

 

Gestul pompierilor militari bihoreni continuă seria intervențiilor salvatoare de acest gen, care sunt derulate constant de personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor, reușind să demonstreze că orice persoană poate astfel ajuta la salvarea de vieți omenești.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here