Vești proaste pentru Tesla și Elon Musk!

0
47

Mai mulți oameni din SUA și-au retras comenzile pentru automobilele Tesla, datorită relației dintre directorul executiv al companiei, Elon Musk și președintele american, Donald Trump!

Unul dintre oamenii care au renunțat la comanda pentru un automobil Tesla a declarat pentru presă aceştia că nu poate susţine o companie al cărei şef este părtaș indirect la creşterea naţionalismului alb şi a fascismului în interior SUA.

Până în prezent, cinci oameni dintre cei care au plasat comenzi ferme şi depozite pentru automobilul Tesla Model 3, și-au retras comenzile, pentru autovehicului al cărui preţ de pornire este de 35.000 de dolari.

Directorul executiv al Tesla, Elon Musk face parte din două grupuri care îl consiliază pe președintele american, Donald Trump pe probleme care ţin de economoie şi producţie.

Tesla este în prezent cea mai cunoscută companie din industria automobilelor electrice nepoluante, iar foarte mulţi fani ai brandului consideră că Elon Musk nu ar trebui să lucreze cu Donald Trump, datorită faptului că, președintele american a negat în permanență existenţa schimbărilor climatice.

Înainte de alegerile prezidențiale, Elon Musk a spus că Donald Trump nu este personajul potrivit pentru funcția de la Casa Albă, însă recent, co-fondatorul companiei Tesla, a declarat că doar prin atacurile aduse la adresa președintelui „nu se obţine nimic şi că sunt mai bune canalele de comunicare deschise”.

Reprezentanţii companiei Tesla au refuzat să comenteze acest subiect.

Sursa foto: bgr.com

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here