Autoturism furat din Italia depistat în Vama Borș!

0
58

Poliţiştii de frontieră din Vama Borş au descoperit un autoturism BMW Seria 1, în valoare de aproximativ 7500 de euro, ce era căutat de autorităţile din Italia.

Luni, 6 februarie 2017, ora 05.00, s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră, în Vama Borș pe sensul de intrare în ţară, Iulian P., cetățean român de 31 de ani, din judeţul Caraş – Severin, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Italia.

311

„La controlul de frontieră şoferul a prezentat, pe lângă documentele de identitate, şi documentele maşinii, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că autovehiculul figurează ca bun pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia în luna octombrie 2016. Faţă de  cele constatate, conducătorul auto a declarat că a fost rugat de o prietenă să aducă autoturismul din Danemarca până în România şi nu avea cunoştinţă despre faptul că autovehiculul este căutat de autorităţile din Italia.” a declarat purtătorul de cuvânt, inspector-principal Chifor Loredana

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul P.T.F. Borş până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here