iPhone 8 va avea un display OLED de 5.8”!

0
63

Potrivit zvonurilor, noul iPhone 8 va avea un beneficia de un ecran mai mare, însă un design mai compact!

Tot mai multe zvonuri își fac apariția cu privire la noul iPhone,acestea susținând că noul model va beneficia de un ecran mai mare, însă cu un design compact.

Spre exemplu, butonul home va fi înlocuit cu o suprafaţă tactilă, care va face parte din ecran.

Conform informaţiilor dezvăluite, noul iPhone 8 va fi realizat în jurul unui display OLED de 5,8” fără margini pe laterale, permitând telefonului să adopte dimensiuni mai mici decât iPhone 6 şi 7 în varianta standard, în ciuda diagonalei display-ului cu mult mai mare.

Cu toate acestea, nu toată suprafaţa display-ului va putea fi folosită de către aplicaţii, dat fiind că în partea de jos, iOS va primi o zonă pentru butoane virtuale numită „function area”, unde va putea fi regăsită funcţionalitatea butonului Home şi probabil că vor fi implementate noi metode de control pentru funcţii ale aplicaţiilor.

kuoiphone8size-640

De asemenea noul model de iPhone va afişa o rezoluţie de 2.800 x 1.242 pixeli, dintre care doar o suprafaţă de 5,15” cu rezoluţie de 2.436 x 1125 pixeli va fi utilizată în aplicaţii, această decizie care pare cel puţin ciudată, este în același timp probabil și cea mai greu de crezut ca parte a acestor informaţii.

Aceleași informații sugerează că senzorul de amprentă TouchID va fi eliminat complet, urmând să folosească alte metode de autentificare biometrică precum scanarea irisului şi recunoaşterea trăsăturilor feţei.

Se pare că Apple va adopta un nou proces de fabricaţie pentru placa de bază, care va ajuta la miniaturizarea acesteia. Spaţiul în plus din carcasă va fi ocupat de baterie, aceasta oferind o capacitate similară cu cea de pe modelele iPhone Plus, într-o construcţie de dimensiunile unui iPhone normal.

În ceea ce privește preţul, acesta va fi de aproximativ 1.000 de dolari, sau poate mai mare, vorbind și de o reîmprospătare hardware a gamei iPhone 7 la 7S, cu procesor mai puternic, cameră mai bună şi acelaşi design consacrat.

Potrivit estimărilor KGI Securities, Apple va livra în cea de-a doua jumătate a lui 2017 aproximativ 100 de milioane de iPhone-uri, dintre care 60% ar putea fi modelul high-end echipat cu display OLED. Se pare însă că nu vor fi două variante ale lui iPhone 8, cum au sugerat alte raporturi în trecut.

Sursa foto: go4it.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here