Liderul tinerilor social-democrați din Oradea, oferă lamuriri cu privire la transportul gratuit pentru studenți!

0
33

Președintele tinerilor social-democrați din Oradea a oferit lămuriri cu privire la gratuitatea transportului cu trenul pentru studenți!

Președintele TSD Oradea, Sergiu David a ținut să aducă anumite lămuriri, în contextul discuțiilor apărute în mass-media cu privire la gratuitatea studenților de călătorie pe calea ferată.

„Am văzut o îngrijorare din partea organizaţilor studenţeşti cu privire la amendamentul depus în Parlament cu privire la gratuitatea călătorilor studenţilor pe calea ferată.

Guvernul a dat asigurări că această măsură va rămâne neschimbată şi se va aplica exact cum este cuprinsă în forma prevătută în OUG nr.2/2017 şi de ea vor beneficia toţi studenţii, indiferent de destinaţia avută. Aceste asigurări au venit din partea ministrului transporturilor, Răzvan Cuc care a avut o întrevedere cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, care a dat asigurări că amendamentul de modificare a măsurii nu va fi aprobat de Parlament” a ținut să precizeze într-un comunicat de presă, tânărul lider, social-democrat, Sergiu David.

16830362_10158183333760246_1189750948_n

De asemenea, acesta a mai precizat că „toate asociaţiile studenţeşti şi toţi studenţii să fie siguri că această măsură va rămâne neschimbată şi se va aplica tuturor studenţilor, indiferent de vârstă şi destinaţie avută”.

Totodată, liderul tinerilor social-democrați orădeni, a mai menționat și că această gratutitate urmează să se extindă şi pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a, care vor circula gratuit cu trenul, în acest sens fiind depus un amendament în Parlament, care a fost admis cu majoritate de voturi.

Sursa foto: obiectivbr.ro/Facebook

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here