Autoturism de lux și un ATV căutate de autorități, au fost indisponibilizate în vamă!

0
92

Poliţiştii de frontieră din cadrul Vama Nădlac II și Punctului de Trecere a  Frontierei Salonta au depistat un autoturism marca SKODA OCTAVIA în valoare de 15.000 de euro, căutat pentru furt de autorităţile din Austria și un ATV de aproximativ 30.000 de lei, căutat de autorităţile din Olanda.

La data de 23 februarie 2017, în jurul orei 08.00, la Vama Nădlac II, s-a prezentat Leonid P., cetăţean român în vârstă de 35 de ani, cu domiciliul pe raza municipiului Bucureşti, la volanul unui autoturism marca Skoda Octavia, înmatriculat în Austria.

495

„În urma verificărilor s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca bun furat și era căutat de autorităţile de Austria, din 06.02.2017. Faţă  de  cele constatate, şoferul a declarat că a împrumutat autovehiculul de la o cunoştinţă și nu avea cunoştinţă despre faptul că este căutat de autorităţile din Austria” a declarat purtătorul de cuvânt, comisarul-șef Laura Beatrice Bondar.

497

De asemenea, în aceeași zi, la ora 17.23, la Punctul de Trecere a Frontierei Salonta, din județul Bihor, s-a prezentat pentru a intra în ţară, Adrian S., cetăţean român, de 49 de ani, la volanul unei autoutilitare cu care transporta un ATV marca Polaris.

503

„În urma verificărilor suplimentare, polițiștii de frontieră au constatat că și în acest caz, ATV-ul figura ca bun căutat pentru confiscare, de autorităţile din Olanda din data de 20.12.2015. Conducătorul auto a declarat că urma să transporte ATV-ul în țară, neavând cunoştinţă despre faptul că acesta se află în atenția autorităţilor olandeze” a mai completat comisarul-șef Laura Beatrice Bondar.

În ambele cauze, autoturismul Skoda Octavia, în valoare de 15.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar ATV-ul de 30.000lei a fost de asemenea indisponibilizat la seidul S.P.F. Salonta, până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, în cazul ambilor bărbați.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here