Facebook va opțiunea de „dislike”!

0
102

Sugerată de o vreme bună de către utilizatori, Facebook va avea o în curând opțiunea „dislike”!

Opțiunea pe care mulți utilizatori ai platformei de socializare au sugerat-o, va fi valabilă în faza inițială doar unui număr mic de utilizatori.

Ca un plus față de clasil buton de „Like”, cei de la Facebook au adăugat și alte butoane, care aveau rolul de a permite utilizatorilor să își exprime starea, și anume: „Sad”(tristețe), „HaHa”(amuzament), „Love”(ador), „Angry”(furie), „Wow”(uimire).

La acest moment, butonul de „dislike ”(nu-mi place) este în perioada de probă, fiind adoptat, așa cum ziceam, ca urmare a numărului mare de cereri.

În ultimii ani, Facebook a primit numeroase cereri de introducere a acestei funcții.

Până în prezent, rețeaua de socializarea a ignorat cererile pentru acest buton, în ideea de a evita hărţuirea în rândul tinerilor, dar și mai mult pentru că multe din brandurile populare, care profită de reclame plătite pe Facebook, ar avea de pierdut.

Cei de la Facebook consideră acest buton, ca având mai degrabă funcția unui buton de „nu” și în acest moment este testat pentru putea vedea dacă reacția este una de ajutor, unde spre exemplu ar ajuta într-o conversație de grup cand e nevoie să se voteze.

Sursa foto: playtech.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here