Vasile Turcu, fostul acționar al Dinamo, a încetat din viață!

0
81

Omul de afaceri Vasile Turcu, s-a stins din viață, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în noaptea de miercuri spre joi, unde fusese internat săptămâna trecută în urma unei tentative de sucid!

În vârstă de 62 de ani, a ajuns pe data de 1 martie a.c., la Spitalul de Urgenţă Floreasca în stare gravă, după ce acesta a încercat să se sinucidă, în locuinţa sa din Bucureşti.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au declarat că fostul acționat al Dinamo, a lăsat un bilet de adio, însă nu este cunocut și conţinutul acestuia.

Ca urmare a tentativei de sinucidere, a fost deschis un dosar la Parchetul Capitalei, unde au fost audiate mai multe persoane apropiate omului de afaceri.

Vasile Turcu a fost un om de afaceri care a deţinut grupul de firme Romconstruct, iar în anul 2013, potrivit Top 300 Capital, avea o avere de 30 de milioane de euro.

În 2001, omul de afaceri s-a implicat ca finanţator al echipei Dinamo, mai întâi la secţia de handbal, iar începând cu 2004 a devenit acţionar al echipei de fotbal, însă s-a retras în 2011.

Potrivit surselor, Vasile Turcu a decedat în noaptea de miercuri spre joi, 8-9 martie a.c., în jurul orei 02.00.

Sursa foto: cancan.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here