O nouă victorie pentru CSM Oradea!

0
65

Jucătorii de la CSM Oradea au reușit să câștige partida miercuri seara, 15 martie 2017, jucat în deplasare, cu BCM U Pitești, cu scorul de 76-86.

Baschetbaliștii orădenii continuă seria de victorii, reușind să domine de la un joc la altul, iar cei mai buni jucători ai CSM-ului din această partidă au fost Titus Nicoară și Sean Denison, ambii reușind să marcheze 19 puncte.

„Un meci foarte important. Am rostit toată săptămâna că este un meci aproape capital pentru noi. Ne-am concentrat mai mult asupra acestui meci decât celui cu Steaua din etapa anterioară” a declarat antrenorul CSM CSU Oradea, Cristian Achim, în cadrul conferinței de presă.

De asemenea, antrenorul Achim a mai ținut să precizeze această victorie „ne pune într-o postură care ne permite să ne dorim și să sperăm la mai mult. Fără îndoială ne gândim la următorul meci, cu Sibiu, care este la fel de important precum cel de la Pitești”.

Următorul meci al baschetbaliștilor orădeni, va avea loc sâmbătă, 18 martie 2017, de la ora 19:00, contra celor de la CSU Sibiu, la Arena Antonio Alexe.

Sursa foto: arhivă

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here