CSM DIGI Oradea joacă în finala EuroCup la Polo contra Ferencvaros Budapesta!

0
56

Prima manșă a finalei EuroCup la polo la avea loc în această seară, unde CSM DIGI Oradea va înfrunta Ferencvaros Budapesta!

Începând cu ora 19.00, CSM DIGI Oradea susține astăzi, 22 martie 2017, prima manșă a finalei EuroCup la polo, unde va înfrunta gruparea Ferencvaros Budapesta.

Biletele ce au fost puse în vânzare s-au epuizat, cu toate că organizatorii au mărit capacitatea prin montarea unor tribune suplimentare, situate în spatele celor două porți, însă interesul este imens.

Această etapă este cea de a patra finală susținută de către o echipă din România în cadrul unei cupe europene, și cea de a doua finală pentru o echipă orădeană!

Cu toate că pe hârtie, Ferencvaros Budapesta este cotată ca fiind favorită, Kadar Kalman, fost jucător al lui Ferencvaors, a afirmat hotărât că aceasta „e o finală. Nu există favorită. Se poate întâmpla orice!”.

 

Echipa Ferencvaros va avea la Oradea un grup de 75 de suporteri dar și 20 de jurnaliști, având și o echipă formată aproape în totalitate din campioni olimpici și mondiali, fiind prezentată ca o echipă mixtă Ungaria -Serbia, care la acest moment reprezintă forțele poloului mondial.

Din echipa orădeana va absenta Andrei Prioteasa, care este accidentat, însă a revenit centrul Mihnea Gheorghe.

Orădenii au avut o primă specială, oferită din partea clubului pentru calificarea în finală, însă acum această primă a fost suplimentată în vederea câștigării trofeului.

În ciuda primei suplimentate, Nikola Raden, din cadrul CSM DIGI Oradea a declarat că „nu jucăm pentru bani, ci pentru glorie. Când e o finală europeană nu te mai interesează banii ci torfeul. Iar eu și colegii mei vrem să-l câștigăm”.

 

Accesul în incinta bazinului olimpic „Ioan Alexandrescu” pentru meciul din această seara se va face cu 60 minute înaintea primului angajament, adică începând cu ora 18.00.

De asemenea, organizatorii au ținut să precizeze pentru buna desfășurare, că „nu va fi permis accesul în incinta bazinului cu flacoane, sticle, obiecte contondente, arme de foc și arme albe. Totodată este interzis accesul în stare de ebrietate și nu va fi tolerat comportamentul necivilizat”.

Sursa foto: csmoradea.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here