Apple va lansa un iPhone roșu! Motivul este unul uimitor!

0
55

Apple a anunțat că va lansa în viitorul apropiat, smartphone-uri iPhone și într-o variantă roșie, iar motivul este unul extraordinar!

Culorile pe care compania Apple le-a lansat pentru smartphone-urile iPhone au fost dintotdeauna apreciate, însă noua nuanță care va fi lansată în această săptămâna nu poate decât să aducă un zâmbet pe buze.

Bucuria lansării unui nou design pentru iPhone nu este strict din cauza culorii alese, ci și datorită motivului din spatele acestui nou design.

Este vorba despre o variantă (Product) RED a modelului lansat de Apple toamna trecută, și este prima colaborare de acest gen pentru iPhone.

Apple obişnuia să realizeze diferite dispozitive în parteneriat cu asociaţia (Product) RE, când iPod-urile erau încă cele mai populare playere portabile, acestea fiind versiuni de culoare roşie a produselor obişnuite, cu preţuri normale, însă erau disponibile în ediţie limitată.

O parte din încasările ce vin din vânzările dispozitivelor lansate sub acest brand este transferată către fondul asociaţiei (Product) RED, care este dedicată combaterii HIV/SIDA.

Acelaşi lucru va fi și în cazul iPhone-urilor roşii, care beneficiază de un spate complet roşu, un logo argintiu dar şi o ramă în jurul display-ului de culoare albă.

apple-iphone-7-and-7-plus-product-red-edition

Afară de noul design, telefonul se prezintă identic în ceea ce privește hardware-ul, și chiar şi accesoriile din pachet, și anume perechea de căşti EarPods, cablul Lightning, adaptorul pentru căşti cu jack şi adaptorul de priză, care rămân neschimbate, și anume de culoare albă.

Ca și în cazul produselor precedente lansate în parteneriat cu (Product) RED, preţul rămâne neschimbat, astfel că modelul de bază de iPhone 7, cu ecran de 4,7” şi 128 GB spaţiu de stocare va fi listat la 749 dolari, în timp ce iPhone 7 Plus cu 5,5” şi 128 GB va avea prețul de pornire de la 869 dolari.

red-iphone-7-plus-release

Odată cu această colaborare și iPhone SE a primit un upgrade de stocare, fiind de acum disponibil pentru comandă la 399 dolari în variantă de 32 GB şi 499 dolari în variantă de 128 GB..

Lansat în anul 2006, (Product) RED a reușit să strângă până acum fonduri de peste 465 milioane de dolari, din care se preconizează că aproape 130 de milioane de dolari au fost strânși ca urmare a parteneriatului cu Apple.

Potrivit statisticilor acestora, în anul 2005 s-au născut puțin peste 1.200 de copii cu HIV, în timp ce în prezent, numărul acestora a scăzut la cifra impresionantă de 400, datorită educației implementate de aceștia și tratamentul medical administrat.

Lansarea produselor Apple, iPhone și iPad roșii urmează să fie lansate în mod oficial vineri, 24 martie 2017!

Sursa foto: maxim.com/elitedaily.com/phonearena.com

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here