Grav accident rutier în Leș! O persoană a decedat, iar drumul este blocat!

0
41

Traficul rutier din localitatea Leș a fost blocat, luni 27 martie a.c., datorită unui accident rutier grav, în care o persoană a decedat și există pericolul producerii unui incendiu!

Luni, 27 martie  a.c., în jurul orei 10.00, a avut loc un grav accident de circulaţie, la ieşirea din localitatea Leş spre Oradea, pe DN 79.

O autoutilitară care transporta butelii de oxigen s-a lovit de un autotren încărcat cu polistiren, iar motivele sunt încă necunoscute.

„La faţa locului au fost mobilizate operativ, două echipaje de pompieri militari paramedici din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Oradea și Detașamentului Salonta, un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și echipajul de descarcerare grea, ambele din cadrul Detașamentului 1 Oradea, echipajul de primă cercetare și evaluare chimică, biologică, nucleară și radiologică (CBRN) şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean” a declarat căpitanul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al I.S.U. „Crișana”.

17426336_1458406957511684_4377795021906886172_n

Din nefericire, echipajele medicale ajunse la fața locului nu au putut decît să constate decesul conducătorului autoutilitarei, un bărbat de 51 de ani. Șoferului TIR-ului, prezenta contuzie toracică, și i-au fost acordate îngrijirile necesare, însă a refuzat transportul la spital.

Întrucât existau scurgeri de combustibil pe carosabil, pompierii militari au asigurat la fața locului, masurile specifice de prevenire a incendiilor, iar poliţiştii au oprit traficul în zonă şi au securizat perimetrul, pentru a evita o potențială deflagraţie.

În zonă, traficul rutier a fost deviat pe la Sînnicolaul Român – Cefa – Sîntandrei, până la finalizarea cercetărilor de către polițiști.

Sursa foto: Facebook – Info Trafic jud. Bihor

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here