Medalie de aur pentru inventatorul bihorean, Adrian Farcaș!

0
123

Bihoreanul Adrian Farcaș a obținut medalia de aur în cadrul Salonului Internaţional al Cercetării, Inovării şi Inventicii Pro Invent desfășurat la Cluj-Napoca!

Inventatorul Adrian Farcaş a obținut medalia de aur dar și Diploma de excelență la Ediția XV a Salonului Internaţional al Cercetării, Inovării şi Inventicii Pro Invent.

Evenimentul s-a derulat pe două zile, în Complexul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, în cadrul căruia, bihoreanul și-a expus brevetul său de invenție, care se referă la un schimbător de căldură utilizat în domeniul pompelor de căldură și care aduce o îmbunătățire majoră acestor sisteme de încălzire.

„Medalia de aur primită în cadrul acestui salon reprezintă recunoașterea importanței acestei invenții și ne va ajuta foarte mult în promovarea produselor noastre. Sperăm să crească gradul de încredere al consumatorilor și să fim apreciați la adevărata noastră valoare, adică deschizători de drumuri în domeniul energiei regenerabile și lideri incontestabili în domeniu”, a precizat inginerul bihorean.
17308882_1654171231266853_3642325901914742858_n
Produsul prezentat în cadrul salonului este deja utlizat la scară largă în construcţia pompelor de căldură Termocasa, iar bihoreanul Adrian Farcaș are o experienţă de aproape 10 ani în producerea, comercializarea dar şi instalarea de sisteme de încălzire cu pompă de căldură care utilizează acest tip de schimbător de căldură, brevetat de către acesta.

„În cadrul acestui salon Pro Invent, am expus brevetul meu de invenţie, care se referă la un schimbător de căldură utilizat în domeniul pompelor de căldură şi care aduce o îmbunătăţire majoră acestor sisteme de încălzire”, a adăugat Adrian Farcaș.

 

Utilizarea pompelor de căldură prezintă un trend ascendent în ultimii ani, motiv pentru care, această invenție a reprezentat un punct de interes deosebit în rândul celor prezenți la eveniment.

Surs foto: Facebook – Farcas Adrian

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here