Cetățean albanez depistat cu documentele altei persoane la frontieră!

0
35
Sursa foto: mangalia.tv

Poliţiştii de frontieră au depistat un bărbat din Albania, care încerca să iasă ilegal din ţară folosindu-se de un document de identitate românesc, care aparținea unei alte persoane.

Joi, 4 mai 2017 la Vama Nădlac II din județul Arad, s-a prezentat pentru formalităţile specifice trecerii frontierei, un bărbat care la controlul de frontieră s-a legitimat cu o carte de identitate românească.

Poliţiştii de frontieră au constatat la control că persoana din documente nu corespunde cu cea prezentă, motiv pentru care a fost dusă la sediul Punctului de Trecere a Frontierei pentru cercetări.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că persoana în cauză este cetăţeanul albanez Arjan H., în vârstă de 25 ani, care a intrat legal în România. Tânărul a declarat că a obținut documentul prezentat la control de la o persoană necunoscută , contra sumei de 200 euro, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei și a recurs la această metodă pentru că nu deținea o viză valabilă care să îi permită să călătorească în Spaţiul Schengen”. a declarat purtătorul de cuvânt, comisarul-șef Laura Beatrice Bondar.

Călătoria bărbatului a fost întreruptă, iar polițiștii de frontieră i-au întocmit acestuia actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi fals privind identitatea prin atribuirea unei identităţi reale a altei persoane, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here