Clasicul MacBook Apple a devenit istorie!

0
62
Sursa foto: macworld.co.uk

Cu toate că a fost cel mai de succes MacBook, Apple a anunțat că va întrerupe suportul pentru aceste computere.

În 2006, MacBook Apple a fost cel mai de succes computer, reușind să influențeze foarte mulți utilizatori să iubească produsele Apple.

Primul MacBook a fost lansat de către Apple în mai 2006, Mac-ul alb fiind folosit în multe filme și este și acum foarte ușor de recunoscut. A apărut și o ediție neagră, dar nu a ajuns la fel de populară ca cea albă.

Predecesorul MacBook-ului a fost iBook-ul, iar MacBook-urile care erau echipate cu procesoarele Intel erau de 10-20 de ori mai rapide decât iBook-urile în îndeplinirea sarcinilor.

Sursa foto: macworld.co.uk

Totodată a fost și unul din cele mai ieftine laptopuri din piața portabilelor care veneau echipate cu procesoare dual-core, iar costul acestora era aproximativ la fel ca pentru oricare alt laptop Dell sau HP.

Faptul pentru care MacBook-ul a devenit celebru, nu se datorează vitezei sale sau a prețului accesibil, ci design-ului.

Compania Apple a făcut o treabă foarte bună cu acest dispozitiv, având un design extrem de simplu, o carcasă subțire și ușoară, o cameră iSight încorporată și o tastatură nouă și mai confortabilă.

În același timp, laptopul a beneficiat și de un port de încărcare MagSafe, și procesoare Intel Dual Core 1.83 și 2.0 GHz care puteau realiza diferite sarcini la fel de repede ca orice alt computer desktop.

Sursa foto: apple.com

Cu toate aspectele pozitive ale MacBook-ului, Apple a anunțat că vor întrerupe suportul pentru MacBook-urile clasice.

Toate computerele fabricate de aceștia înainte de 2009-2010 au fost declarate vechi, însă pot fi considerate un obiect vintage deosebit.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here