Accident rutier cu victime în localitatea bihoreană Inand!

0
87
Sursa foto: obiectiv.net

Pompierii militari din cadrul I.S.U. „Crișana” au răspuns la un accident rutier din localitatea bihoreană, Inand, produs între un autoturism și un autotren.

Marți, 9 mai 2017, în jurul orei 12.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat de producerea unui accident rutier între un autoturism şi un autotren, pe DN 79, în apropierea localității Inand.

Potrivit persoanei care a anunțat serviciul de urgență, două persoane erau rămase încarcerate în autoturism.

Potrivit purtătorului de cuvânt al I.S.U. „Crișana”, căpitanul Camelia Roșca, „pentru salvarea victimelor, inspectoratul a mobilizat de urgenţă două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi o ambulanţă de tip B2, ambele din cadrul Detașamentului de Pompieri Salonta, echipajul de descarcerare grea al Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, precum şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean”.

„Ajunse la locul producerii accidentului, echipajele de descarcerare au acționat cu foarfecele și depărtătoarele hidraulice pentru tăierea portierelor autoturismului și evacuarea  celor două persoane rănite din autovehiculul avariat, iar echipajele medicale au procedat la evaluarea de specialitate a victimelor și acordarea îngrijirilor care se impuneau” a adăugat căpitanul Camelia Roșca.

Cele două victime, o femeie, în vârstă de 43 de ani și soțul acesteia, în vârstă de 45 de ani, prezentau politraumatisme și fracturi, motiv pentru care au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean.

Bărbatul a fost transportat cu elicopterul SMURD, iar femeia cu ambulanța tip C a echipajului de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here