Profesorii social-democrați s-au constituit la nivelul județului Bihor, într-o ligă.

0
186
Sursa foto: neh.gov

La o lună după constituirea Ligii Tinerilor Profesori din România de la București, tinerii profesori au continuat cu înființarea ligilor și la nivel județean.

Tinerii profesori conduși de reprezentantul județului Bihor, profesor Petrica Pavel Ionuț, au avut prima lor ședință, la care au discutat problemele de actualitate ale învățământului din România.

„Am reușit să constituim liga tinerilor profesori din România și la nivelul județului Bihor, după succesul avut la București luna trecută. Este un ceva nou, avem mult de lucru și suntem la început, însă suntem motivați să aducem rezultate în urma noastră. Vrem și noi, profesorii, să fim auziți” a declarat Ionuț Petrică, președintele Ligii Tinerilor Profesori din Bihor.

Vrem să aducem îmbunătățiri sistemului de învățământ din România! De aceea a fost necesar înființarea acestei ligi. Vrem ca numărul membrilor din rândul tinerilor profesori să crească vizibil. Per total, ne-am început activitatea cu o ședință de organizare și informare, în care am pus bazele planului de acțiune al acestei ligi. Mulțumesc pe acestă cale tuturor celor implicați în realizarea acestui lucru, tuturor participanților și celor ce ne-au sprijinit!” a mai adăugat președintele Ligii Tinerilor Profesori din Bihor, Ionuț Petrica.

Tinerii profesori au discutat și despre un chestionar care urmează să fie implementat la nivel național, precum și despre școlile de formare din această vară la care urmează să participe.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here