Pompierii militari bihoreni pe podiumul Campionatului de atletism și cros!

0
37
Sursa foto: flickr.com

Pompierii militari bihoreni au obținut cinci medalii la diferite probe sportive, în cadrul „Campionatului de atletism şi cros – Cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România”-etapa finală a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Competiţia s-a desfăşurat în municipiul Râmnicu Vâlcea, în perioada 10-12 mai 2017, unde au participat sportivi din cadrul unităţilor de pompieri militari din întreaga ţară.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost reprezentată de trei subofiţeri din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 de Pompieri Oradea, și anume plutonier adjutant Nagy Robert, plutonier major Lipai Bogdan şi sergent major Mălăieş Adrian.

Pompierii militari bihoreni au reuşit să ocupe diferite trepte ale podiumului la mai multe probe sportive.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„La Atletism – proba  1500 de metri, la categoria de vârstă între 35-45 ani, Locul II a fost ocupat de plutonier adjutant Nagy Robert, la categoria 35 ani, pe cea de-a treia treaptă a podiumului a urcat sergent major Mălăieş Adrian, iar la proba Săritura în lungime, la categoria de vârstă 35, plutonier major Lipai Bogdan a obținut Locul II” a declarat căpitanul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al I.S.U. „Crișana”.

„La Cros, 4000 metri, medalia de argint i-a revenit plutonierului adjutant Nagy Robert, iar la 6000 metri, sergent major Mălăieş Adrian s-a clasat pe Locul III” a mai adăugat căpitanul Camelia Roșca.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here