Doi bărbați căutați de autorități, depistați la frontieră!

0
53
Sursa foto: ziaruldevaslui.ro

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat doi bărbați, cetățeni români, pe numele cărora autoritățile române au emis un mandat de arestare preventivă, respectiv de executare a pedepsei cu închisoarea.

Miercuri, 17 mai a.c., în jurul orei 09.00, la Vama Nădlac II, s-a prezentat pentru trecerea frontierei, Marian T., cetăţean român în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul pe raza mun. Bucureşti, iar peste o oră, la același punct de frontieră s-a prezentat Gheorghe C., cetățean român de 25 de ani din județul Caraş-Severin.

„Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului Marian T. din București, era emis, de către autorităţile din România, un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de spălare de bani şi evaziune fiscală, iar pentru Gheorghe C. din Caraş-Severin era emis, tot de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice, acesta având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani şi 4 luni” a declarat purtătorul de cuvânt, comisarul-șef Laura Beatrice Bondar.

Cei doi bărbați au fost predați unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here