Trump Jr., fiul cel mare al președintelui Donald Trump, se află la vânătoare în România!

0
54
Sursa foto: nymag.com

Fiul cel mare al președintelui Donald Trump se află la vânătoare de căprioare şi mistreţi în România. 

Potrivit informaţiilor, Trump Jr. şi-ar fi început vizita secretă în România în urmă cu două zile, pe un domeniu din Giurgiu.

Pasiunea fiului cel mare al președintelui american pentru vânătoare este cunoscută, iar în ultimii ani, acesta ar fi vizitat mai multe locuri exotice.

Potrivit primarului din Giurgiu, Nicolae Barbu, fiul președintelui american, s-ar afla pe un domeniu de vânătoare din localitatea Singureni, aflat la 40 de minute de București.

Pentru localnicii din Singureni, prezența fiului cel mare al președintelui Statelor Unite reprezintă o mare onoare, fiind mândri că Trump Jr. a ales să vină în comuna lor.

Totuși, la nivel internațional, nu toată lumea este atât de încântată de prezența lui Trump Jr. în cadrul escapadelor sale de vânătoare, fiind și actorul principal în cazul mai multor scandaluri răsunătoare, după ce în Africa a împuşcat animale rare, precum un tigru, un elefant dar şi o antilopă.

Donald Trump Jr. este membrul unui club de vânători, înfiinţat chiar de către fostul preşedinte american Theodore Roosevelt cu peste un secol în urmă, și dispune de un adevărat arsenal, zeci de arme de foc, printre care Benelli Super Black Eagle II, pentru vânarea păsărilor de apă, şi arme de vânătoare semi-automate pentru competiţii şi tras la ţintă.

„Trag mii de cartuşe pe an, trag mii de rafale pe an, trag mai multe gloanţe decât vă puteţi imagina şi acestea nu includ sesiunile de vânătoare şi pescuit. E important pentru noi. Nu stau aşa, doar să pozez cu arma sau puşca o dată pe an. Stau cu degetul pe trăgaci şi pe siguranţă, spre deosebire de alţii. Trăiesc acest stil de viaţă. Pentru mine este o tradiţie americană minunată. Nimic nu este mai important decât acest lucru”, a ținut să precizeze într-o declarație, fiul președintelui american.

Fiul cel mare a președintelui american a copilărit în Cehoslovacia, la bunicii mami sale, unde şi-a descoperit pasiunea pentru vânătoare.

„Am făcut asta de la vârste foarte fragede. Bunicul nostru era un muncitor simplu, un electrician din Cehoslovacia comunistă. Puritatea, natura fac parte din ce ne-a insuflat el, bunicul. E ceva ce noi iubim cu adevărat”, spunea în 2016, Donald Trump Jr.

Donald Trump Jr. lucrează în prezent ca și administrator al The Trump Organization, alături de fratele său Eric, cei doi fiind însărcinați cu conducerea business-ului familiei lor, pe durata mandatului de președinte al Statelor Unite a lui Donald Trump.

Trump Jr. este căsătorit cu Vanessa Trump și au 5 copii împreună.

 

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here