Unul din cei mai cunoscuți oameni din televiziune a decedat!

0
38
Sursa foto: hollywoodreporter.com

Roger Ailes, magnatul media și fostul șef al FOX News s-a stins din viață la 77 de ani!

Unul din ce mai controversați magnați din mass-media, Roger Ailes, fostul șef al postului FOX News, a decedat la vâsta de 77 de ani, potrivit Reuters.

Roger Ailes a demisionat din cadrul companiei Fox News în iulie 2016, în urma unui scandal sexual, care a reușit să îi pună punct carierei sale de 20 de ani, fiind cunoscut de asemenea și drept „regele” celei mai profitabile reţele americane de televiziune.

Cel mai puternic executiv din televiziunea americană, Roger Ailes, a fost acuzat de o fostă prezentatoare de top, Gretchen Carlson, că a hărţuit-o, iar după ce aceasta nu i-a răspuns avansurilor, Ailes a decis să îi termine contractul.

„Am fost dată afară pentru că am refuzat să întreţin relaţii sexuale cu şeful meu, ceea ce a dus la hărţuire şi la un tratament total neadecvat în redacţie (…) Alies a retaliat puternic împotriva mea şi mi-a sabotat cariera pentru că i-am respins avansurile sexuale şi m-am plâns de hărţuire sexuală” a declarat la acea perioadă, fosta prezentatoare a canalului FOX News.

Ca replică la cele afirmate de către femeie, Alies a declarat că „dacă tu şi cu mine am fi avut o relaţie în urmă cu mai mult timp, acum erai mult mai bine, la fel şi eu”
Roger Ailes, a fost totodată mâna dreaptă a celui mai influent mogul din lume, și anume Robert Murdoch, și a creat din nimic, FOX News, care este în prezent cel mai puternic post de ştiri din Statele Unite, depăşind CNN şi este considerat de asemenea și canalul care poate influenţa rezultatul alegerilor.
De asemenea, în cadrul campaniei electorale, FOX News l-a promovat în mod constant pe Donald Trump, reuşind să aducă în faţa televizoarelor peste 20 de milioane de americani la o dezbatere politică.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here