Aproape 3.000 de pachete de țigări, descoperite ascunse într-un autoturism!

0
56
Sursa foto: mangalia.tv

Poliţiştii de frontieră din Arad au depistat doi români care transportau cu autoturismul aproape 3.000 de pachete cu ţigări fără marcaje fiscale!

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Poliţiei de Frontieră Arad au desfăşurat o acţiune privind combaterea traficului ilicit de ţigări netimbrate.

Pe DN 79, Arad – Oradea, aceştia au oprit în trafic un autoturism marca Renault, condus de către Florin M., de 49 de ani, însoţit de Petruţa C., în vârstă de 47 de ani, ambii din judeţul Bihor, despre care existau date că sunt implicați în traficul ilicit cu ţigări netimbrate.

La controlul fizic al autoturismului, poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit într-un loc special amenajat sub bancheta maşinii, nu mai puțin de 2.980 pachete de ţigări marca Marlboro roşu şi gold, fără marcaje fiscale.

Valoarea țigărilor se ridică la aproximativ 35.760 de lei, și au fost ridicate în vederea confiscării.

Poliţiştii de frontieră au întocmit celor două persoane actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here