Telefoanele Nokia vechi sunt folosite în India drept vibratoare!

0
350
Sursa foto: ibtimes.com.au

Potrivit unui sondaj realizat în India, femeile preferă de cele mai multe ori telefoanele Nokia vechi, pe post de jucării sexuale!

Un sondaj realizat de către o publicaţie din India, le-a întrebat pe femei ce dispozitive sexuale folosesc, iar rezultatele au fost surprinzătoare.

Participantele la sondaj au precizat de mai multe ori că folosesc pe post de vibratoare, telefoanele Nokia vechi.

Sursa foto: ria.com

Motivul pentru care acest lucru se întâmplă, potrivit publicației Quartz, este faptul că jucăriile sexuale sunt încă un subiect tabu în India şi nu sunt deloc uşor de procurat.

„În piaţa de smartphone-uri cu cea mai rapidă creştere, telefonul standard Nokia rămâne relevant, ca vibrator”, notează cei de la Quartz.

Telefoanele Nokia vechi sunt foarte populare totodată şi în rândul traficanţilor de droguri, aceştia crezând că sunt mai greu de interceptat, motiv pentru care foarte mulţi dintre dealeri folosesc modelul Nokia 8210.

Sursa foto: handheld.com.vn

Telefonul nu dispune de NFC, Bluetooth, Wi-Fi sau GPS, ceea ce presupune că urmărirea lui este mai dificilă.

„Guvernul poate utiliza acum conexiunile Wi-Fi şi Bluetooth pentru a accesa informaţii din telefon şi se pare că pot asculta telefoanele mult mai uşor decât înainte. Toţi dealerii pe care îi cunosc folosesc telefoane vechi, iar Nokia 820 este cel pe care toată lumea şi-l doreşte deoarece este mic, iar bateria ţine mult”, a declarat un dealer, care a preferat să își ascundă identitatea.

Potrivit acestuia, mulţi traficanţi sunt dispuşi să ofere droguri la schimb pentru acest model Nokia.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here