Cristiano Ronaldo ar putea fi condamnat la cinci ani de închisoare!

0
126
Sursa foto: skysports.com

Ronaldo riscă o condamnare de 5 ani de închisoare, după ce ar fi fraudat statul spaniol cu o sumă între 8 și 14 milioane de euro!

Potrivit agenției fiscale din Spania, Cristiano Ronaldo a fraudat statul cu o sumă cuprinsă între 8 şi 15 milioane de euro, între anii 2011 și 2013.

Într-un comunicat de presă, oficialii Ministerului de Finanțe din Spania, au spus că în acest caz se poate vorbi de închisoare între doi şi cinci ani pentru fiecare dintre anii în care sportivul a fentat fiscul, pedeapsa totală a acestuia putând ajunge la cinci ani.

Totodată, potrivit oficialilor ministerului, în cazul în care Cristiano Ronaldo își recunoaşte greşeala şi înapoiază sumele de bani ce le datorează, pedeapsa acestuia va putea fi redusă la doar 15 luni de închisoare, ceea ce ar presupune că fotbalistul scapă de executarea pedepsei.

Potrivit legislației din Spania, orice condamnare mai mică sau egală cu 21 de luni de puşcărie poate fi doar cu suspendare.

Dacă va accepta această variantă, cei care l-au sfătuit pe Ronaldo vor fi şi ei investigaţi la rândul lor.

Scandalul fotbalistului Cristiano Ronaldo a izbucnit în ultimele două zile, fiind bănuit că nu ar fi plătit fiscului o sumă care poate ajunge la 15 milioane de euro, sumele fiind obţinute din drepturile de imagine.

Tot cu fiscul spaniol a avut probleme și Lionel Messi, care după ce a fost găsit vinovat că a fraudat statul cu 4,1 milioane de euro, și condamnat la 21 de luni de închisoare cu suspendare în urmă cu un an, în această săptămână, în urma judecării apelului, Curtea Supremă din Spania a menținut pedeapsa inițială.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here