Tiger Woods a fost reținut luni de Poliția din Florida

0
75
Sursa foto: com-unik.info

Tiger Woods a fost reținut luni pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit informațiilor de peste Ocean, celebrul jucător de golf a fost oprit în jurul orei locale 03:00 și a fost reținut pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost ulterior arestat și dus la iînchisoarea din Palm Beach, de unde însa a fost eliberat câteva ore mai târziu, după ce și-a recunoscut fapta.

Nu este prima dată când americanul ține prima pagina a ziarelor, după ce în 2009 a fost implicat într-un accident rutier, în apropierea casei sale. În urma acestuia au fost făcute publice mai multe dezvăluiri privind viața sa extraconjugală, pentru care Woods și-a cerut scuze public în februarie 2010.

„Înţeleg gravitatea acţiunilor mele şi îmi asum întreaga responsabilitate. Dar vreau ca oamenii să ştie că alcoolul nu a fost implicat. Totul s-a întâmplat din cauza unei reacţii neaşteptate a unor medicamente prescrise. Nu am realizat că amestecul de medicamente m-a afectat atât de mult. Vreau să cer iertare familiei, prietenilor şi fanilor. Şi eu am aşteptări mai mari de la mine”, a declarat Tiger Woods cu privire la evenimentele de luni.

În luna aprilie a acestui an, Tiger Woods a fost operat pentru o afecțiune la spate și nu va mai evolua în acest sezon. Aceasta întrerupere vine după ce în luna februarie, s-a retras de la Dubai Desert Classic.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here