Andy Rubin, creatorul Android, a lansat primul său smartphone!

0
68
Sursa foto: xda-developers.com

Andy Rubin a lansat telefonul Essential, un smartphone din titaniu cu specificații de top.

Andy Rubin, cel care a pus bazele și a dezvoltat sistemul de operare Android, a lansat un nou smartphone, care se numește Essential Phone.

Cea mai scumpă versiune a noului smartphone va costa 700 de dolari, iar în primă fază, va fi disponibil doar în Statele Unite, cu scopul clar să bată Samsung și iPhone, fiind catalogat drept un anti-iPhone.

Sursa foto: go4it.ro

Caracteristica care atrage imediat atenţia la noul Essential este display-ul mare care înconjoară camera frontală, și care foloseşte tehnologie LTPS LCD, având un raport de aspect de 19:10 şi diagonală de 5,71” cu rezoluţie de 1.312 x 2.560 pixeli.

În varianta sa cea mai avansată, Essential Phone include chipset Snapdragon 835, 4 GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă de 128 GB.

Totodată, design-ul este unul curat şi fără logo-ul producătorului la exterior, iar carcasa este realizată din titan cu spatele ceramic. Şi software-ul este potrivit specialiștilor, unul curat, renunțându-se la orice formă de bloatware.

Sursa foto: slashgear.com

Cu toate că ecranul este foarte generos, bateria are 3.040 mAh, ceea ce este mai puţin decât se așteptau unii specialiști.

„Există o explicație pentru alegerea titaniului atunci când construim rachete și înlocuim oase. Spre deosebire de aluminiu, material din care sunt făcute multe telefoane, titaniul nu se zgârie și nu se îndoaie. De aceea, pe site-ul nostru nu veți găsi o secțiune dedicată huselor pentru telefon”, au declarat reprezentanții Essential.

O altă noutate adusă de telefonul lansat de Andy Rubin o reprezintă camera atașabilă care filmează 360 de grade, fiind atașată pe spatele telefonului prin doi conectori magnetici.

Sursa foto: go4it.ro

Essential Phone dispune de un ecosistem de accesorii pentru smartphone, în pachet fiind inclus şi un dock pentru încărcare.

Împreună cu smartphone-ul, Andy Rubin a anunţat și lansarea difuzorului inteligent Essential Home.

Sursa foto: cnet.com
Sursa foto: dailyupdate.ca

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here