Un tânăr sportiv din Oradea, are nevoie de ajutorul nostru!

0
188
Sursa foto: blog.landregistry.gov.uk

Un sporitv de performanță din Oradea de doar 23 de ani a fost diagnosticat cu o boală grea

Florin Avram, este un tânăr în vârstă de 23 de ani, care a fost diagnosticat în vara anului 2016 cu o formă gravă de cancer, iar în acest moment, apropiaţii săi încearcă din răsputeri să strângă suma de bani de care Florin are nevoie pentru a putea fi operat în străinătate.

La vârsta de 15 ani, Florin se înscria la clubul de judo Liberty Oradea, moment care a marcat debutul unei cariere pline de performanţe, atât naţionale, cât şi internaţionale, însă a fost nevoit să renunţe la judo pentru a putea lucra şi să își întreţină familia.

Sursa foto: facebook.com/florin.zy

În vara anului 2016, fostul judoka Florin Avram a aflat că suferă de o formă de cancer foarte dureroasă, care este caracterizată printr-o masă tumorală de dimensiuni mari dar şi metastază la plămâni.

Din păcate, operația care ar putea să îl salveze pe Florin nu este posibilă în România, iar singura alternativă este la o clinica din Budapesta.

Sursa foto: facebook.com/florin.zy

Pentru a avea o șansă la viață, Florin Avram are nevoie de cel puțin 7.000 de euro, reprezentând costurile operației, urmând apoi cheltuielile unei posibile proteze, precum şi pentru transport şi cazarea persoanei însoțitoare pe perioada spitalizării.

Orice secundă precum și orice sumă de bani, contează pentru recuperarea tânărului, iar cei care vor să doneze o pot face în conturile afișate mai jos.

Asociaţia Judo for Romania este și ea alături de Florin Avram.

Conturile în care se pot face donaţii la banca BCR:

CONT ÎN LEI: RO63RNCB0662148604160001
CONT ÎN EURO: RO36RNCB0662148604160002

Sursa foto: facebook.com/florin.zy

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here