Șoferul unui Lotus a scăpat cu viață ca prin minune, după o coliziune cu un alt vehicul

0
405
Sursa foto: drivetribe.com

Șoferul acestui Lotus Elise a scăpat în mod uimitor cu viață după ce a fost implicat într-o coliziune serioasă cu o Dacia Logan

Lotusul Elise a intrat în spatele unei Dacia Logan, reușind să îl ridice cu spatele de pe șosea și lăsând mașina de familie echilibrată pe plafonul micului Lotus Elise.

Incidentul a avut loc duminică dimineața, în apropiere de Worcester, Marea Britanie.

Paul Styles, care se afla la volanul Daciei Logan, a declarat că „totul s-a întâmplat foarte repede. Am condus în spatele unei camionete albe, care a frânat destul de brusc și a intrat într-un centru de grădinărit”.

Sursa foto: drivetribe.com

„Am încetinit în timp ce camioneta a frânat, și brusc am simțit o lovitură puternică. La început am crezut că a explodat o bombă, deoarece mașina s-a ridicat de la pământ” a mai declarat bărbatul păgubit.

„Când m-am dat jos, am observat că mașina era cu spatele în aer. Lotusul a mers complet sub mașina mea, iar roțile din spate se aflau pe parbrizul Lotusului” a adăugat bărbatul.

Sursa foto: drivetribe.com

Șoferului Lotusului Elise a reușit să iasă nevătămat din mașina, însă era în stare de șoc.

Potrivit acestuia, tocmai ce cumpărase autoturismul nou, declarând că a schimbt plafonul soft-top, iar dacă nu făcea această alegere, avea toate șansele să nu supraviețuiască accidentului.

Sursa foto: drivetribe.com

În mod cert, a fost un accident extrem de ciudat, însă e bine că nici unul din șoferi nu a fost rănit

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here