Două spectacole de gală pe scena Teatrului „Regina Maria” din Oradea

0
113
Sursa foto: oradeainimagini.ro
Iubitorii de cultură din Oradea și județul Bihor sunt așteptați la două spectacole de gală pe scena Teatrului ”Regina Maria” din Oradea

Opereta „Silvia, prințesa ceardașului”, în interpretarea artiștilor Operei Române Craiova se va juca sâmbără, 24 iunie 2017, de la ora 19.00, iar spectacolul „Tosca”, opera lui Giacomo Puccini în trei acte va avea loc duminică, 25 iunie 2017, de la ora 19.00.
Cele două spectacole îi vor avea în prim plan pe baritonul, Ștefan Ignat, tenorul, Bogdan Zahariea, soprana, Florina Mariș Hinsu și poartă semnătura regizorală a lui Tamas Ferkay și Andras Kurthy. Scenografia este semnată de Răsvan Drăgănescu, iar conducerea muzicală îi aparţine dirijorului, Alexandru Iosub. 
Biletele se mai pot achiziționa încă de la casieria teatrului din Piaţa Ferdinand nr. 4-6, Oradea și de pe www.biletmaster.ro. 
În funcție de locul în sală, prețul unui bilet costă între 20 și 40 de lei. 
Spectacolele „Silvia, prințesa ceardașului” și „Tosca” sunt inițiative culturale sprijinite de Consiliul Județean Bihor prin Fundația „Euroregiunea Bihor – Hajdu-Bihar” Oradea.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here