Un bărbat care conducea un autoturism radiat, a fost depistat de poliţiştii de frontieră

0
20
Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Poliţiştii de frontieră au depistat un bărbat care conducea un autoturism radiat din circulaţie de către autoritățile din Germania

Duminică, în jurul orei 16.00, la Vama Nădlac II, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român Petru L., în vârstă de 37 de ani, din judeţul Arad, la volanul unui autoturism marca VW, cu numere de înmatriculare germane.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră i-au solicitat bărbatului să prezinte pe lângă cartea de identitate şi documentele autoturismului.

Sursa foto: politiadefrontiera.ro

„Acesta a prezentat un certificat de înmatriculare eliberat de autorităţile germane. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului autoturismului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit că autoturismul figurează ca fiind radiat din circulaţie de către autoritățile din Germania din luna mai 2017” a declarat purtătorul de cuvânt, comisarul-șef Laura Beatrice Bondar.

Sursa foto: politiadefrontiera.ro

„Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că autoturismul aparţine unui conaţional, el doar l-a împrumutat ca să vină în România şi nu ştia că acesta a fost radiat din circulaţie în Germania” a adăugat purtătorul de cuvânt.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie, sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat. La finalizarea cercetărilor vor fi luate măsurile legale care se impun.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here