iPhone ar putea renunța definitiv la senzorul de amprentă TouchID

0
1257
Sursa foto: wccftech.com

Cel mai așteptat smartphone al anului, ar putea renunța la senzorul pentru amprentă

Zvonurile despre iPhone 8 nu se vor opri decât odată cu lansarea sa oficială care este aşteptată în luna septembrie.
Conform analiștilor, Apple va oferi acest model superior alături de noile iPhone 7S şi 7S Plus, însă nu va integra chiar toate funcţiile care au fost vehiculate pe internet în lunile trecute.
Din informațiile zvonite, se pare că cea mai mare omisie va fi chiar senzorul de amprentă integrat în display, Apple lovindu-se de aceleaşi probleme pe care Samsung şi restul de producători le-au întâlnit.
Sursa foto: go4it.ro
iPhone 8 va beneficia de un design similar cu cel pe care l-am văzut în diverse imagini scăpate pe internet, sau realizate după planurile neoficiale, acesta beneficiind de cel mai mare raport între ecran şi carcasă de pe piaţă, partea din faţă fiind aproape complet acoperită de un panou OLED de 5,8”.
Singurele elemente distinctive de pe partea din faţă vor fi amplasate în partea de sus a dispozitivului, pe o bandă neagră care întrerupe display-ul, unde se vor regăsi difuzorul pentru apeluri, senzorii de proximitate şi de lumină ambinentală, alături de un sistem cu două camere foto.
Sursa foto: macrumors.com
Camerele foto vor beneficia și ele de un software avansat de detecţie facială, care va fi folosit pentru autentificare, cât şi pentru realizarea de selfie-uri mai bune în comparaţie cu modelele precedente, iar butonul Home va fi eliminate complet, acesta fiind înlocuit cu unul virtual, asemeni celui de pe Samsung Galaxy S8.
Faptul că iPhone va trece pe un buton Home virtual, înseamnă că Apple nu va beneficia de un senzor de amprentă, întrucât compania a refuzat să pună unul pe spatele dispozitivului, ca în cazul lui Galaxy S8, dat fiind că tehnologia pentru recunoaşterea amprentei prin display nu este încă gata, iar primele dispositive care vor beneficia de aşa ceva vor ajunge pe piaţă abia anul viitor.
Sursa foto: macrumors.com
Totodată, potrivit informațiilor de specialitate, atât iPhone 8, cât şi seria iPhone 7S vor beneficia de încărcare wireless Qi, încărcătorul fără fir fiind livrat însă separat, ca accesoriu optional, care presupune ca toate modelele noi de iPhone să beneficieze de o construcţie de sticlă pe partea din spate, cu o ramă metalică de jur împrejur.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here