Locuri de muncă disponibile în domeniul hotelier în Germania

0
449
Sursa foto: calculatorvenituri.ro

A.J.O.F.M. Bihor a anunțat disponibiliatea pentru 16 posturi în domeniul hotelier din Germania

A.J.O.F.M. Bihor prin intermediul Reţelei EURES, de 16 posturi pentru lucrători calificaţi, din care ospătar – 8 posturi, recepționer – 2 posturi, bucătar/commis de cuisine – 4 posturi, coordonator evenimente – 1 post și lăcătuș – 1 post.

Persoanele care sunt interesate să desfășoare o activitate sezonieră sau permanentă în Germania, sunt așteptate la etapa de selecție organizată la Brașov, din luna septembrie 2017.

Locurile de muncă sunt oferite de Hotel Marriott Frankfurt și alți angajatori germani, reprezentați de Agenția Federală de Muncă – Serviciile de Plasare Internațională Saxonia.

Pentru ocuparea posturilor vacante, trebuie ȋndeplinite următoarele condiții, potrivit celor care organizează procesul de selecție:

  • pentru posturile de ospătar: calificare profesională și experienţă în domeniu, precum și cunoștinţe bune/foarte bune de limbă germană și engleză (nivel B1/B2);
  • pentru posturile de recepționer: calificare profesională și/sau experienţă in domeniu, abilități de utilizare a programului de rezervare Opera și cunoștinţe foarte bune de limbă germană și engleză (nivel C1/C2);
  • pentru posturile de bucătar/commis de cuisine: calificare profesională și experiență ȋn domeniu, precum și cunoștințe foarte bune de limbă germană (nivel B2) sau de limbă engleză (nivel C1/C2);
  • pentru postul de coordonator evenimente: studii universitare ȋn domeniul turismului și experiența ȋn organizarea de evenimente, abilități de contabilitate și de utilizare a programului Opera Sales & Catering, precum și cunoștinţe foarte bune de limbă germană și engleză (scris, vorbit – nivel B2/C1);
  • pentru postul de lăcătuș: calificare profesională și experiență ȋn domeniu, autorizație de sudură și cunoștințe bune/foarte bune de limbă germană și engleză (nivel B1/B2).

„Contractele de muncă pot fi pe durată determinată, de 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente. Salariul oferit este de 1800 – 2250 euro brut/lună pentru posturile de ospătar, 1850 – 2095 euro brut/lună pentru posturile de bucătar/commis de cuisine, 2095 euro brut/lună pentru posturile de recepționer, 2000 – 2500 euro brut/lună pentru postul de coordonator evenimente și 2513 euro brut/lună pentru postul de lăcătuș” a declarat directorul A.J.O.F.M. Bihor, Bekesi Csaba.

De asemenea, „angajatorii pot asigura cazarea gratuit sau contra cost ori pot oferi sprijin în vederea găsirii unei locuinţe” a mai adăugat directorul Bekesi.

Persoanele cu domiciliul în județul Bihor, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor din Oradea, str. Transilvaniei nr. 2, telefon 0259433346, pentru a primi formularele de aplicare și pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here