Samsung a publicat o poză oficială a lui Galaxy Note 8

0
272
Sursa foto: trustedreviews.com

O poză a noului Galaxy Note 8 a fost lansată online de către cei de la Samsung

Galaxy Note 8 este în acest moment  o certitudine, iar tot mai multe surse oferă informaţii neoficiale despre următorul smartphone de top al celor de la Samsung. Aparent nici compania nu încearcă să îl ascundă, dat fiind că au publicat o imagine pe contul de Twitter, care pare să fi dezvăluit designul noului telefon.

Designul noului Galaxy Note 8, pare să fie mai puţin rotunjit la margini decât Galaxy S8, cu un ecran care beneficiază de colţuri mai puţin rotunjite şi o construcţie similară cu cea a flagship-ului din primăvară.

Sursa foto: theinquirer.net

Liniile de design sunt foarte apropiate cu cele ale lui Galaxy Note7, adaptate la noul Infinity Display, iar conform zvonurilor din piață, ecranul este puţin mai mare decât în cazul lui Galaxy S8+, măsurând în diagonală 6,3” faţă de 6,2”.

Acelaşi tweet al celor de la Samsung prezintă şi un detaliu despre hardware-ul intern pe care Galaxy Note 8 l-ar putea avea, și anume chipset-ul Exynos 8895, pe care l-am întâlnit prima dată la lansarea lui Galaxy S8, fiind egal sau chiar mai puternic în anumite situaţii faţă de Snapdragon 835 de la Qualcomm.

Un anunţ legat de Galaxy Note 8 este aşteptat în ultima parte a lunii august, însă cu toate acestea, Samsung nu a confirmat încă un eveniment de lansare, însă cu siguranţă vom afla mai multe despre acest dispozitiv în lunile următoare.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here