Noul vârf de lance al celor de la Mercedes-Benz vine în showroom-urile din România

0
1968
Sursa foto: auto.ndtv.com

Noua Clasă S al celor de la Mercedes-Benz vor fi disponibile în showroom-urile din țara noastră din august.

Pentru a putea ține pasul cu rivalii din segment și mai ales pentru a atrage mai mulți clienți, brand-ul din Stuttgart a dezvoltat un facelift pentru limuzina S-Class, pe care l-a prezentat în premieră în luna aprilie. Ulterior, S-Class a debutat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai.

Modificările stilistice sunt minore și se rezumă la spoilere față și spate puțin restilizate, o nouă grilă pentru motorizările V6 și V8 și o gamă extinsă de jante.

Sursa foto: 4tuning.ro

La interior, inginerii germani au pus tot ce au avut mai bun, de la materiale, la finisaje sau la tehnologia care înconjoară pasagerii.

Odată cu acest nou model, familia Clasei S a crescut la 24 de versiuni, iar clienţii pot alege între cele nouă motorizări diferite, tracţiune spate sau integrală 4MATIC dar şi ampatament scurt sau lung, având la dispoziție modelele Mercedes-Benz, Mercedes-AMG sau Mercedes-Maybach.

Sursa foto: carmagazine.co.uk

Când vorbim de Clasa S al celor de la Mercedes-Benz, nu putem să nu vorbim și de noul motorizare, unde vârful de lance al nemților vine împreună cu 10 motorizări, cea mai accesibilă fiind versiunea S350d, cu motor de 3.0 litri V6, capabilă de 286 de cai putere, dar și un preț de pornire de la 96.331 de euro.

Sursa foto: 4tuning.ro

În cazul motorizării pe benzină, cel mai ieftin model este S 450 cu al sau motor hibrid de 3.0 litri, V6, care dezvoltă 389 de cai putere și pleacă de la 102.876 de euro, iar pentru varianta cu ampatament mărit și tracțiune integrală 4MATIC, prețul de pornire este de 110.313 euro.

Cel mai scump S-Class este versiunea de performață S65 AMG, cu motorul V12 de 6.0 litri, care se laudă cu nu mai puțin de 630 de cai putere dar și un preț de pornire de 239.053 euro.

Sursa foto: auto.ndtv.com

Vârful gamei Mercedes-Benz este noul S600, care este propulsată de motorul V12, și se laudă cu o putere maximă de 530 CP şi atinge un cuplu de 830Nm.

Sursa foto: auto.ndtv.com

În cazul modelului Mercedes-Maybach, modelul S 650 este pentru cei care caută în locul sportivității, rafinamentul. Sub capota noului Mercedes-Maybach se află tot agregatul de 6.0 litri V12 de 629 de cai putere, iar înăuntru ai tot luxul la care poți spera, însă pentru care cumpărătorul va trebui să achite o sumă începând de la 200.729 de euro.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here