Huawei confirmă noul smartphone care va fi un concurent puternic pentru iPhone

0
1711
Sursa foto: wovow.org

Huawei și-a anunțat noul concurent direct cu produsele celor de la Apple

Huawei a obişnuit lumea în ultimii ani cu două lansări importante pe an, în care primăvara este dedicată modelelor din gama de produse P, flagship-ul companiei, iar toamna este rezervată pentru modele de tip phablet din seria Mate, cu performanţe superioare şi display-uri mari.

Anul 2017 nu face notă discordantă, iar Huawei va urma aceeaşi stragegie, CEO-ul companiei, Richard Yu, confirmând existenţa dispozitivului Mate 10.

În cadrul unui interviu, Yu a menţionat noul Mate 10 direct şi l-a comparat cu noul iPhone pe care Apple urmează să îl lanseze tot în această toamnă.

Sursa foto: techconfigurations.com

Potrivit CEO-ului Huawei, Mate 10 va fi un dispozitiv mai puternic decât iPhone-ul, fiind echipat cu o baterie mai mare, un ecran cu margini subţiri, funcţie de încărcare rapidă, o cameră foto superioară şi „alte funcţii” care va ajuta dispozitivul să depăşească smartphone-ul celor de la Apple.

Cu toate că detaliile oferite sunt vagi, cu atât mai mult cu cât nu se cunosc foarte multe lucruri despre noul iPhone, în afară de ce informațiile ce au fost scăpate pe internet sub formă de zvon, însă este destul de clar în ce direcţie vrea compania Huawei să meargă în viitorul apropiat.

Este foarte probabil ca Huawei să încerce să dezvolte un nou chipset Kirin, care va încerca să depăşească performanţa următorului chipset Apple, iar componenta foto a telefonului va fi de asemenea importantă, în care în mod cert parteneriatul cu Leica este unul benefic companiei în ultimii doi ani.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here