Autoturism furat din Germania și depistat la vamă

0
1517
Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Poliţiştii de frontieră din Vama Nădlac II au depistat un bărbat din județul Dolj care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism marca BMW, furat din Germania.

Marți la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, cetăţeanul român Emil Ş., de 37 de ani, domiciliat în județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară la volanul unui autoturism BMW Seria 3 din 2012.

Sursa foto: politiadefrontiera.ro

La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pentru autoturism certificatul de înmatriculare, iar în urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că mașina figurează ca fiind furată, din data de 26.07.2017.

„Faţă de cele constatate, conducătorul auto a declarat că a cumpărat  autoturismul din Germania  şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este căutat de autorităţile germane. Mijlocul de transport, în valoare de 10.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt” a declarat purtătorul de cuvânt, comisarul-șef Laura Beatrice Bondar.

Sursa foto: politiadefrontiera.ro
Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here