Cel mai apreciat software de editare video este de acum gratuit

0
1762
Sursa foto: Youtube.com

Avid Media Composer, este de acum disponibil gratuit pentru download și utilizare

Avid a lansat o versiune numită Avid Media Composer First, care oferă o funcţionalitate aproape completă şi nu are limite în ceea ce privește modul de utilizare a aplicaţiei, însă vine cu puţine restricţii pentru o parte dintre capabilităţi.

Noul Avid Media Composer First este orientat către începătorii din domeniul editării video şi celor care doresc să se familiarizeze cu procesul de lucru într-un software profesional.

Utilizatorii pot realiza câte proiecte aceștia doresc în cadrul aplicaţiei gratuite şi o pot folosi pentru proiecte personale, proiecte comerciale, în mod deosebit pentru reţele de socializare sau proiecte şcolare.

Sursa foto: avid.com

Față de versiunea completă, care este disponibilă sub formă de abonament pe site-ul companiei, ediţia „First” oferă doar cinci foldere per proiect, suport pentru o listă limitată de plug-in-uri, patru track-uri video şi 8 track-uri audio per proiect şi doar posibilitatea de a randa clipuri de rezoluţie maximă Full HD la 60 de cadre pe secundă.

Pentru a instala Avid Media Composer First, nu trebuie decât să vă înscrieţi pentru un cont gratuit pe site-ul companiei, să descărcaţi kitul de instalare şi apoi să îl rulaţi, iar adresa de mail folosită la înregistrare trebuie să fie validă, întrucât instalarea nu poate începe până când contul nu este confirmat prin e-mail.

Având în vedere că este vorba de un software profesional, cerinţele de sistem sunt destul de mari, însă nu complet exagerate, însă orice sistem de gaming cu minimum 6 GB memorie RAM, sistem de operare Windows 7, macOS 10.11 sau mai noi şi procesoare moderne va putea rula Avid Media Composer fără probleme.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here