Galaxy Note8 ar putea fi lansat şi în variantă Dual-SIM

0
2422
Sursa foto: cnet.com

Noul smartphone Galaxy Note8 ar putea veni și în varianta Dual-SIM

Galaxy Note8 va fi prezentat oficial în câteva zile, iar detaliile generale despre telefon precum hardware-ul intern şi designul exterior ar fost deja dezvăluite în mod neoficial.

Cu toate acestea, în continuare mai apar informații noi despre telefon, iar cea mai nouă vine direct de pe site-ul oficial al celor de la Samsung, unde secţiunea de suport tehnic a listat o versiune specială a lui Galaxy Note8, și anume o variantă Dual-SIM.

Samsung lansează în mod regulat variante dual-SIM ale smartphone-urilor produse, însă ele sunt gândite în mod special pentru pieţele din Asia, totuși, cel mai nou model Galaxy Note8 a fost găsit pe site-ul european al companiei.

Sursa foto: go4it.ro

De regulă, cei de la Samsung îşi numeşte modelele care acceptă două cartele SIM „DUOS”, motiv pentru care, este foarte posibil să găsim în magazinele din Europa un Galaxy Note8 DUOS.

Printre alte informaţii ce au fost scăpate pe internet în ultimele câteva zile, sugerează că Galaxy Note8 va primi funcţionalitate 3D Touch pe toată suprafaţa display-ului, și nu doar în partea de jos, așa cum este Galaxy S8, căşti wireless în pachet şi o husă transparentă în anumite regiuni.

Evenimentul de lansare al lui Galaxy Note8 este programat pentru data de 23 august, așadar vom vedea dacă aceste informații sunt confirmate sau infirmate la lansarea noului smartphone.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here