Decizie șoc a lui Gică Hagi cu privire la echipa Viitorul

0
1633
Sursa foto: prosport.ro

Gică Hagi desființează echipa a doua de la Viitorul și vinde cei mai buni jucători către FCSB

Desfiinţarea echipei secunde de la Viitorul Constanţa, care a fost oficializată miercuri, este doar un episod din seria de evenimente care nu prevestesc lucruri tocmai bune pentru proiectul lui Gică Hagi.

Cu toate că după cearta cu finul său, Gigi Becali, s-a jurat că nu îi va mai vinde acestuia niciun jucător, Hagi i-a cedat finului cei mai buni oameni din echipa sa, și anume Benzar, Nedelcu și Coman, contra sumei de aproximativ 4,7 milioane de euro. Totodată alţi aproape 4 milioane de euro vin din drepturile TV ale campioanei, la care se adaugă sumele venite de la sponsorii celebri şi numeroşi ai clubului.

Cu toate aceste sume mari de venit, conform surselor, s-ar părea că Hagi are datorii foarte mari.

Cu doar câteva zile înainte de startul Ligii 3, Viitorul a anunţat la Federația Română de Fotbal că vor desfiinţa echipa a doua, Hagi motivând pentru apropiaţi, că vrea să facă puţină curăţenie în lot.

Cei mai buni jucători urmează să fie promovaţi la echipa mare, de unde vor fi concediaţi fotbaliştii cu contracte mari. În cadrul echipei lui Hagi, vedetele încasează potrivit surselor o sumă de maxim 5.000 de euro pe lună, iar restul fotbaliştilor de la Viitorul II urmează sa fie împrumutaţi sau concediați.

Academia Hagi a dat semne de probleme încă din sezonul trecut, când prima data, juniorii au ratat tot ce se putea rata, la toate categoriile de vârstă, Viitorul reuşind să se califice în finală la numai două din cele cinci campionate de juniori.

Sursele din lumea sportului spun că este foarte posibil ca Gică Hagi să lase clubul, într-o perioadă imediat următoare, pe mâna unui alt antrenor, iar el să accepte o ofertă de a antrena în străinătate, cel mai probabil în Turcia.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here