Un autoturism căutat în Norvegia, a fost depistat de poliţiştii de frontieră

0
1391
Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Poliţiştii de frontieră din Vama Nădlac II au depistat un autoturism marca Audi, ce era căutat de autorităţile din Norvegia.

Miercuri la Vama Nădlac II, s-a prezentat Andrei P., cetăţean român în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în județul Iaşi, la volanul unui Audi A5, din 2009,  însoțit de Ioana L., în vârstă de 28 de ani, cu în județul Alba.

Sursa foto: politiadefrontiera.ro

„În urma verificărilor specifice efectuate în baza de date, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca bun pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia în 28.07.2017. Faţă  de  cele constatate, Ioana L., proprietara mașinii, a declarat că a cumpărat autoturismul de la un cetățean român la începutul lunii august și nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta se află în atenția autorităţilor din Norvegia” a declarat purtătorul de cuvânt, comisarul-șef Laura Beatrice Bondar.

Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Mașina în valoare de 8.000 euro, a fost indisponibilizată la sediul instituției până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit actele de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here