Probleme pe drumul Aleșd – Șinteu

0
2311
Sursa foto: monitorulcj.ro

CNAIR a reziliat contractul cu asocierea de firme care au efectuat lucrările din zona Aleșd – Șinteu.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a reziliat contractul cu asocierea de firme care s-a ocupat de şoseaua din zona Aleşd – Şinteu, după ce în asfalt au apărut fisuri şi după ce au fost descoperite şi alte nereguli, iar executantul a refuzat să remedieze situaţia.

Informația a fost făcută public de Octavian Balog, şeful Secţiei Oradea a CNAIR – Drumuri şi Poduri Cluj, la iniţiativa prefectului Ioan Mihaiu.

Discuția dintre cei doi a avut loc miercuri, 30 august, la finalul şedinţei Colegiului Prefectural, când prefectul Mihaiu a semnalat inclusiv alunecări de teren şi căderi de pietre şi bolovani pe drumul menţionat.

Directorul Balog a precizat că ştie de problemă şi că situaţia este monitorizată, în discuţie fiind un anumit sector al şoselei.

Aparent, datorită faptului că executantul lucrării nu a vrut să intervină pentru reparaţiile de rigoare, CNAIR a decis rezilierea contractului şi, cel mai probabil, se va atinge de garanţia de bună execuţie depusă de drumari.

Totodată, potrivit directorului Balog, este posibil ca remedierile să fie executate în regie proprie, potrivit declaraţiilor lui Octavian Balog.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here