Noul Duster debutează la Frankfurt cu un design nou

0
2109
Sursa foto: 4tuning.ro

Reprezentanții Dacia au publicat primele imagini cu noua generație de Duster, ce urmează să debuteze la Frankfurt.

Noua Dacia Duster promite să fie unul din cele mai accesibile SUV-uri ca și până acum, dar și unul extrem de atrăgător. Duster are un design modern și continuă filosofia mărcii începută în 2010.

Noul Duster va reinterpreta liniile estetice ale predecesorului său, designul exterior evocând robustețe și siguranță, trăsături specifice unui SUV, pregătit să abordeze cele mai dificile trasee offroad.

Sursa foto: 4tuning.ro

Printre modificările aduse noului Duster putem enumera calandrul specific care este încadrat de farurile ample, ansamblul LED în trei segmente dar și scutul amplasat în partea inferioară a barei frontale.

 Totodată, în designul noului Duster vom putea regăsi jantele de aliaj de 17 inch și pasajele roțile puternic evazate, dar și ornamente de culoarea neagră ce sunt dispuseîn partea din spate a aripilor laterale.
Sursa foto: 4tuning.ro
 Potrivit reprezentanților Dacia, noul Duster va oferi un confort sporit, beneficiind de un interior complet nou, cu materiale de calitate, la care se adaugă o serie de echipamente noi, care vor putea fi descoperite în detaliu începând din 12 septembrie.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here