BMW România oferă până la 2.000 euro pentru autoturismul vechi diesel Euro 4 sau mai vechi

0
3339
Sursa foto: spiegel.de

BMW își extinde propriul program rabla și în România și oferă bonusuri de până la 2.000 euro, la achiziționarea unei mașini noi

Ca urmare a scandalului emisiilor ce au afectat majoritatea constructorilor de automobile germani, aceștia au convenit asupra mai multor măsuri impuse de guvernul german, pentru a putea evita interzicerea mașinile diesel în orașe.

Producătorul bavarez BMW, a extins și în România programul propriu „Rabla” și oferă un bonus de până la 2.000 de euro, în cazul în care clientul este dispus să renunțe la vechea mașină cu un motor diesel Euro 4 sau mai vechi, în favoarea uneia noi.

Condiția este însă, ca autoturismul nou să emită cel mult 130 de grame CO/km.

Sursa foto: autozeitung.de

În același timp, BMW dar și cei de la Mercedes, Opel și Volkswagen au convenit că urmează să recheme în service aproximativ 5.3 milioane de automobile. Totodată, fiecare producator a anunțat un program Rabla propriu.

Oficialii BMW din München au luat hotărârea să extindă acest program și în România, unde a anunțat că va oferi o reducere de până la 2.000 de euro, celor care renunță la o autoturismul cu motor diesel Euro 4 sau mai vechi, în favoarea uneia noi.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here