Google Drive urmează să fie retras de pe piață

0
1960
Sursa foto: technobuffalo.com

Google a decis oprirea suportului tehnic pentru aplicaţia Drive, în versiunile pentru PC şi Mac, urmând ca aceasta să înceteze definitiv.

În mod practic, serviciul de stocare cloud asigurat de către Google nu va dispărea, compania regândind modul în care funcţionalitatea acestuia este pusă la dispoziţia utilizatorilor.
Cu toate că a fost înlocuită de varianta mai modernă numită Backup and Sync, aplicaţia Google Drive continuă să funcţioneze pe dispozitivele unde este deja instalată.
În încercarea de a urgenta trecerea la noul serviciu de stocare cloud, Google va trimite utilizatorilor mesaje de avertizare, ce vor fi afişate începând cu luna octombrie, și vor informa despre iminenta oprire a suportului tehnic începând cu data de 11 decembrie.
Aplicaţia va fi oprită definitiv începând cu data de 12 martie 2018.
Alături de Backup and Sync, Google a introdus şi alternativa Drive File Streamer, adresată utilizatorilor din mediul de afaceri, care le permite accesarea la cerere a fişierelor păstrate în contul Google Drive, de la orice PC, fără a pierde timpul sincronizând pe hard disk întreaga colecţie de fişiere.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here