Familia fostului pilot, Michael Schumacher a dat publicității noi informații despre starea sa de sănătate

0
3374
Sursa foto: fakt.pl

Familia lui Michael Schumacher a dezvăluit informații cu privire la starea de sănătate a fostului campion mondial

Cu toate că au trecut mai bine de trei ani de la accidentul pe care Michael Schumacher l-a suferit la schi, starea sa de sănătate este în continuare gravă, și nu dă semne de ameliorare.

Chiar dacă cei apropiați, speră in fiecare zi ca fostul sportiv să își revină, rudele şi avocatul familiei au dezvăluit că Schumacher este în comă şi şansele acestuia de recuperare sunt extrem de scăzute.

Felix Damm, a dezmințit informația potrivit căruia Schumacher poate merge singur, în cadrul unui proces intentat împotriva publicaţiei care a oferit aceste informații.

„Michael Schumacher nu poate merge şi nu se poate ridica nici măcar cu ajutorul specialiştilor care îl monitorizează”, a precizat avocatul familiei, Felix Damm

„Din păcate, este în comă, se luptă cu ultimele puteri pentru viaţa lui, dar nu credem că mai are prea multe şanse. Toţi cei dragi îl vizitează zilnic, este foarte dureros ce se întâmplă”, a declarat şi un membru al familiei Schumacher în cadrul aceluiaşi proces.

Potrivit publicaţiei spaniole „Las 2 Orillas”, fostul pilot de Formula 1 cântăreşte doar 45 de kilograme, iar înălţimea lui a scăzut la 1,60 metri, adică cu 14 centimetri mai puţin decât măsura în mod obişnuit.

Michael Schumacher a suferit un accident la schi, în decembrie 2013, lovindu-se cu capul de o piatră, iar în prezent este ţinut în viaţă de aparatele care îl ajută să respire, fiind monitorizat 24 de ore din 24 de către medicii angajaţi special pentru el, la reşedinţa familiei din Elveţia.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here