O tânără de 16 ani a încercat sa iasă din ţară cu documentul altei persoane

0
1405
Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat o tânără în vârstă de 16 ani, din Constanţa, care a încercat să iasă din România, folosindu-se de documentul altei persoane.

Duminică 24 septembrie, în jurul orei 01.00, la Vama Nădlac din județul Arad, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind cu un microbuz, o tânără, care la controlul documentelor s-a legitimat cu o carte de identitate din România.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana de la control nu corespunde cu cea din documentul prezentat, motiv pentru care a fost condusă la sediul Punctului de Trecere a Frontierei pentru cercetări.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţeanul român M.S., în vârstă de 16 ani, din judeţul Constanţa. În cadrul primelor cercetări aceasta nu a dorit să facă declaraţii cu privire la documentul de identitate prezentat la controlul de frontieră, relatând doar că a recurs la această metodă fiindcă dorea să ajungă în Germania” a declarat purtătorul de cuvânt, comisarul-șef Laura Beatrice Bondar.

Călătoria adolescentei a fost întreruptă, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi fals privind identitatea prin atribuirea unei identităţi reale a altei persoane, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here