Oradea și Sînmartin rămân pentru mai mult de o săptămână, fără apă caldă

0
562
Sursa foto: satnamfest.com

Obișnuiți cu multitudinea de șantiere începute și nefinalizate din oraș dar și cu lipsa furnizării apei în mod constant, locuitorii din Oradea și Sînmartin rămân din nou, fără apă caldă.

Societatea Termoficare a anunţat că, aproape toți consumatorii din Oradea și Sînmartin vor rămâne fără apă caldă, începând din această duminică.

Singurii care vor mai avea apă caldă din cele două localități, sunt cei care sunt racordați la punctele termice cu apă geotermală, adică punctele 512, 513, 514, 911 şi 913 din Ioşia respectiv 839, 840, 844, 845, 863, 878, 883 din Nufărul.

Așa cum am fost obișnuiți, în tipicul comunicatelor de presă din partea celor de la Termoficare, „întrerupere se face pentru continuarea lucrărilor de înlocuire şi modernizare a reţelei de transport a agentului termic primar (…) în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Oradea pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislaţia de mediu şi a creşterii eficienţei energetice – etapa a II-a, 20,2 km reţea de transport””.

Sperăm doar că după un proces de modernizare care necesită 19 ani, să nu o luam de la cap, datorită calității materialelor folosite, dat fiind că de anul trecut, mulți dintre orădeni au avut ocazia să experimenteze avarii în zonele deja „modernizate”.

Reluarea se va face, potrivit celor de la Termoficare, în două etape și anume din 5 octombrie, și din 9 octombrie.

 

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here